Tel: 072 - 571 12 91 | info@installatiebedrijfburger.nl

Bedrijfsprofiel

Installatiebedrijf Burger BV is een kleinschalig bedrijf wat als voordeel heeft dat er directe communicatielijnen aanwezig zijn. Door onze jarenlange ervaring, vele connecties en geschoold personeel is Installatiebedrijf Burger uw loodgieter in Heerhugowaard, Alkmaar, Obdam, Langedijk, Hensbroek e.o. U kunt bij ons terecht voor cv- en loodgieterswerk, zink- en dakwerk, het leveren, plaatsen en onderhouden van cv-ketels en het realiseren van toilet- en badkamerrenovaties. Onze belangrijkste opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, gemeentelijke instellingen en woningbouwverenigingen.

Naast bovengenoemde werkzaamheden hebben wij een uitgebreid winkellasortiment op loodgietersgebied en sanitair beschikbaar in de naastgelegen Multimate Kamp Bouwmarkt aan de Middenweg 275 te Heerhugowaard.

Personeel

Ons personeel wordt geregeld geschoold – VCA, cursussen over de nieuwste HR-ketels etc. – en zijn dus op de hoogte van de hedendaagse ontwikkelingen op dit gebied. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Opleidingsbedrijf InstallatieWerk Noord-Holland. Wij proberen jongeren op deze manier voor de branche aan te trekken en op te leiden, zodat wij ook in de toekomst over voldoende gekwalificeerd personeel kunnen beschikken. Ook zijn wij lid van Uneto-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche.

Bijna een eeuw een begrip in Heerhugowaard

Het CV- en loodgietersbedrijf Burger BV is in 1922 opgericht in Heerhugowaard. Van oorsprong was het een smederij waar de paarden werden beslaan. In een later stadium werden verschillende landbouwmachines gemaakt. Toen men hiermee niet meer concurrerend kon werken, is men overgestapt naar een cv-bedrijf en loodgieter annex winkel.

Daar er in 1995 geen opvolging voorhanden was, heeft Firma Kamp uit Heerhugowaard deze naastgelegen loodgieter overgenomen. Door de jarenlange ervaring die dit bedrijf met zich meeneemt en de goede naam in de regio Alkmaar, is deze tak een welkome aanvulling op het bouwbedrijf, de projectontwikkeling en de Multimate bouwmarkt van Firma Kamp te Heerhugowaard.